TruliUs biedt een betere toegangsbeveiliging voor je portaal

Om de toegang tot ons platform beter te beveiligen, bieden wij twee-factor-authenticatie (2FA) aan met de TruliUs-applicatie. In plaats van in te loggen met een gebruikersnaam en paswoord, log je in met een app en een QR-code of een notificatie, al naargelang de situatie.

Opmerking: TruliUs is alleen beschikbaar in België

2FA met TruliUs activeren

1. Klik op de blauwe knop op het loginscherm

2. Klik op Sign up en volg de instructies

3. Maak een TruliUs account aan

Bij de eerste activatie, word je uitgenodigd om een TruliUs account aan te maken en je onderneming te linken aan deze account via het BTW-nummer.

• Ben je “Legal rep” (zaakvoerder of andere juridisch verantwoordelijke) van de onderneming? Dan zal je na verificatie van de statuten van je bedrijf ook een “Administrator” rol krijgen voor deze onderneming.
  • Ben je geen “Legal rep”, dan kan je gebruik maken van de TruliUs app om veilig aan te loggen op onze applicatie, maar ben je geen administrator voor de onderneming op TruliUs.

4. Download de TruliUs app via de App Store of Google Play Store en volg de stappen die daar staan om de app te activeren

Inloggen met TruliUs

Na deze activatie, kan je de TruliUs app gebruiken om in te loggen op ons platform.

Je klikt op de knop “Aanmelden met Trulius”-knop en je krijgt een

• QR-code om te scannen met je TruliUs app (klik in de app bovenaan rechts op ‘QR’)

Mocht dat niet werken, dan kan je inloggen met “Other log-in options” “itsme” of “eID” (bvb als je de pin-code van TruliUs vergeten bent. Tip: gebruik FaceID als je mobiele telefoon dat toelaat.)

• Notificatie op je smartphone (in sommige gevallen zal je in de plaats van een QR-code een push notificatie ontvangen om nog sneller en gemakkelijker in te kunnen loggen)

Na het scannen van de QR-code of klikken op de notificatie, krijg je toegang tot ons platform.