Rapporten opvragen

Met de functie 'Rapporten' kan je online rapporten creëren op basis van de meest recente gegevens in je boekhouddossier.

In de lijst ‘Je rapporten’ worden verschillende rapporten beschikbaar gesteld.

• Selecteer het gewenste rapport in de linkerkolom
  • Rechts verschijnen de omschrijving en andere parameters om het rapport te creëren.

Eenmaal de rapportkeuze gemaakt en de parameter(s) geselecteerd, klik je op de blauwe knop ‘Genereer’.

Vervolgens maak je een keuze om het gegenereerde rapport te openen of op te slaan. De manier waarop dit gebeurt, hangt af van de webbrowser die je gebruikt.

Een Adobe Reader is nodig voor het openen van de pdf-rapporten (www.adobe.com/be_nl/products/reader.html).

Een (geopend) pdf-rapport kan je gemakkelijk als bijlage doormailen of printen.