Via welke kanalen kan ik een document invoeren en digitaliseren?

Documenten kunnen via verschillende kanalen ingevoerd worden. Hierdoor komen ze terecht in één van de postbussen (aankoop / verkoop / divers).

• E-mail:
    Versturen van bestanden (pdf, jpeg, html, ubl) naar je portaal via e-mail (bv. vanuit je e-mail applicatie, scanner,…).
  • Upload:
    Bestanden die op je computer staan, kan je opladen in het portaal via de upload-knoppen in de postbus.
  • Drag & drop:
    Elk pdf-document geplaatst op een locatie of in een folder toegankelijk van op je computer,
    kan naar het portaal gesleept en gedropt worden in één van de digitale postbussen.
  • Onze mobiele applicatie:
    Met onze app kan je een foto of scan van een document nemen en doorsturen naar de postbussen (Aankoop, Verkoop, Divers).
  • Dropbox:
    Als je Dropbox gebruikt, kan je via een aantal specifieke mappen documenten rechtstreeks opladen in je portaal.
  • Scanning:
    Als je over een compatibele (bureau)scanner beschikt, kan je je scanner rechtstreeks aansturen vanuit de toepassing.
  • Rechtstreeks via andere programma’s:
    Diverse programma’s zijn verbonden met onze toepassing, waardoor de verkoopfacturen die je in die programma’s aanmaakt, automatisch worden doorgestuurd.