Documenten invoeren via email

Hoe werkt het ?

Een document of factuur ontvangen via e-mail, kan je met of zonder bijlage doorsturen (Forward) naar één van de unieke e-mailadressen die je via e-mail hebt ontvangen bij de activatie van je gebruikersaccount. Opgelet: deze e-mailadressen zijn case-sensitive, ze houden dus rekening met hoofd- en kleine letters.

Stuur de ontvangen digitale factuur door naar het gepersonaliseerde e-mailadres via de functie Doorsturen (Forward) van je e-mailprogramma.

Indien er een bijlage is, geven we daar voorrang aan. De bijlage kan in verschillende formaten worden doorgestuurd:

• als elektronische factuur (in UBL/e-fff formaat)
  • als pdf
  • als een zip-bestand met een pdf of elektronische factuur

Als er geen bijlage is, beschouwen we de email zelf als factuur en zetten we die om naar pdf.

Het document wordt klaargezet in de desbetreffende digitale postbus.

Handig alternatief: gebruik een gepersonaliseerd e-mailadres als bestemming in je scanner. Alle documenten komen dan in de algemene of specifiek geselecteerde postbus terecht.

Waar vind ik mijn unieke e-mail adressen?

De gepersonaliseerde e-mailadressen kan je terugvinden onder Dossierinstellingen, rechtsboven bij de keuzes onder je gebruikersnaam:

Welke documentformaten kan ik opsturen via email?

• PDF
  • JPG (momenteel worden PNG en GIF niet ondersteund)
  • UBL (XML)
  • ZIP

Wat is de maximum grootte van het document dat ik kan opsturen?

De limiet van de mailbox van de applicatie is 20MB.