Meerdere vennootschappen binnen mijn portaal bekijken

Indien er meerdere ondernemingen, vennootschappen en/of organisaties aan je gebruikersaccount werden toegewezen kunnen deze allemaal binnen dezelfde login sessie bekeken worden. Je Account werd aangemaakt door je dossierbeheerder en wordt eenduidig gekenmerkt door een email adres en een paswoord.

Met behulp van de keuzelijst die links boven verschijnt, rechts van het logo van je kantoor, kan je een andere onderneming binnen het portaal selecteren.

De toepassing neemt vervolgens even de tijd om het Dashboard van de nieuw geselecteerde onderneming op te laden.

Alle functies die beschikbaar zijn binnen het portaal hebben nu betrekking op de nieuw geselecteerde onderneming (Rapporten, Archief, …).