Waarvoor dient "Documenten BTW OK" in het linkermenu?

Om je accountant te laten weten dat je alle documenten met betrekking tot de afgelopen BTW-periode hebt doorgestuurd, klik je op "Documenten BTW OK" in het linkermenu.

Vervolgens verschijnt er een popup venster om die actie te bevestigen:

Handig: je ziet wanneer je de laatste keer op de groene knop hebt gedrukt. Zo hoef je dat zelf niet meer te onthouden.

Druk op de groene knop en je dossierbeheerder krijgt een bericht dat de nodige documenten zijn ingeleverd.

Als je de communicatiemodule gebruikt, kan je accountant je ook een bericht sturen met de vraag om de documenten van de voorbije BTW-periode tijdig door te sturen. Daarin staat een link waarmee je kan bevestigen dat je het nodige hebt gedaan.

Als je op die link klikt, verschijnt hetzelfde popup-venster als hierboven.