Historiek van ingevoerde documenten

Soms is het nuttig om de historiek te bekijken van alle ingevoerde, gedigitaliseerde documenten in je portaal.

Ga hiervoor naar het menu dat opent bij het klikken op je gebruikersaccount rechts bovenaan het scherm.

Selecteer Document historiek:

In Documenthistoriek vind je alle documenten terug die in je portaal werden geregistreerd.  Voor elk type document is er een apart tabblad: Aankoopfacturen, Verkoopfacturen, Diverse documenten.

Via filters bovenaan het scherm, kan je een specifieke selectie oproepen.  Vul één of meerdere velden in en klik op "Filter".

De lijst wordt chronologisch gerangschikt volgens het tijdstip van invoer (= Aangeleverd op). Het document dat het meest recent werd ingevoerd, staat bovenaan.  Door op de kolomtitel te klikken, kan je de chronologie omdraaien.

De lijst bestaat uit verschillende kolommen:

• Naam: naam van het document. Door op de documentnaam te klikken kan je de naam aanpassen.

• Bron: de manier waarop het document werd ingevoerd: scan, mail, upload, dropbox, split, codabox, ...
  • Status: in welke stap het document zich bevindt in ons platform.
  • Behandeld: het vakje "Behandeld" werd aangevinkt (door jezelf, een collega of automatisch na het goedkeuren van een betaling.  Zie ook FAQs Hoe krijg ik een goed zicht op mijn openstaande klanten en leveranciers? en Goedkeuring voor betalingen vragen en geven)
  • Aangeleverd op: tijdstip van invoer
  • Opmerking: opmerking die meegegeven werd met het document
  •  Acties: meerder acties zijn mogelijk.  Als je klikt op 'Detail document' krijg je een preview en meer details.